Trouwfotografie

Een trouwreportage pak ik ook echt aan als een reportage. Om poseren kun je (vaak) niet heen, maar het liefst ga ik ongemerkt mijn gang. Het aanstaande echtpaar heeft van alles geregeld en ik leg dat bijna journalistiek vast. Zelf zo min mogelijk zichtbaar of sturend, maar juist volgend en vastleggend. Wat er gebeurt, maar ook wat anderen soms niet zien.

Ik hanteer geen standaardprijzen. Dat laat de maximale vrijheid aan het bruidspaar. Alleen een uurtje vóór de plechtigheid? Alleen de kerkelijke inzegening? Een hele dag!

Maar ook: een DVD met alle hoge resolutiebeelden. Of een compleet album - al besteed ik dat laatste uit. Het kan allemaal.

Je vindt hier geen beelden met herkenbare bruidsparen. Om privacyredenen. Maar die heb ik natuurlijk genoeg. En ik laat ze desgewenst ook zien. Stuur me even een berichtje bij serieuze belangstelling.

Ook: familieportretten
Naast het vastleggen van je huwelijk maak ik ook gezins- en familieportretten. Liefst op een buitenlocatie, met natuurlijk licht. Een leuk cadeau voor (groot)ouders, vader- en moederdag. Of een mooi aandenken, zomaar.

Rouw
Niet zo gebruikelijk in ons land, maar wel mooi en ontroerend en een onvervangbaar aandenken: het vastleggen van een begrafenis of crematie.

Interesse? Stuur me een mail. Of bel voor een afspraak: 0654 256611. Die afspraak komt er in alle gevallen sowieso. Want een persoonlijke kennismaking en een goed afstemmen van wensen en verwachtingen komen het eindresultaat altijd ten goede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten