26 april 2021

[mening] Onderweg altijd schoon en veilig drinkwater?

Persbericht   Soms krijg ik persberichten over producten waarvan ik denk: heeft iemand hier iets aan? Neem deze LifeStraw Go waterfles. Ik zie mezelf nog geen water uit een sloot scheppen om daar vervolgens een verfrissende slok uit te drinken. Of heb ik het mis en is in Nederland (..) een enorme markt voor zo'n product? Hier volgt de letterlijke tekst. 

We gaan weer mooie tochten maken deze zomer en dan is het verstandig om voldoende water te drinken. De LifeStraw Go waterfles is dan een ideale reisgenoot. Hiermee heb je altijd schoon en veilig drinkwater bij de hand, waar je ook bent. En je hoeft onderweg nooit meer plastic flesjes water te kopen, dus dat scheelt weer afval.

Lifestraw Go is een geavanceerde waterfles met filter die beschermt tegen bacteriën, parasieten en microplastics. Maar ook tegen chemicaliën als chloor, waardoor het water beter smaakt. Je vult de fles met water uit een meer, beekje of kraan en zuigt het via de drinktuit naar boven. De filter in de fles zorgt ervoor dat je schoon en veilig water drinkt, zonder bijsmaak.

Hollow fiber techniek
De filter reinigt moeiteloos vervuild water door een slimme hollow fiber techniek. De wanden van de holle vezels bevatten poriën van 0,2 micron groot, waar alleen water doorheen komt en bacteriën, protozoa en vuil achterblijven. De BPA-vrije fles is zeer geschikt voor gebruik tijdens wandelingen, kamperen, verre reizen en noodsituaties. Hij is verkrijgbaar in een 0,7 of 1 liter versie en past in elke rugzak of reiskoffer. Ook ideaal op vakantie als je het water uit de kraan niet vertrouwt. De Lifestraw Go is gemakkelijk te reinigen: fles en dop mogen in de vaatwasser, zodra het filter is verwijderd.

Informatie
De Lifestraw Go is in diverse kleuren verkrijgbaar bij de outdoorwinkel en webshop. Consumentenadviesprijs 0,7L € 42,90 en 1L € 49,90. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

De filters van LifeStraw worden grondig getest om te voldoen aan de normen die zijn opgelegd door de US Environmental Protection Agency (EPA) en NSF International/ANSI. Lifestraw beschermt tegen 99,999999% van de bacteriën (waaronder E.coli, Salmonella), 99,999% van de parasieten (waaronder Giardia en Cryptosporidium), 99,999% microplastics, chloor, organische chemische stoffen en troebelheid. Het membraan heeft een zeer lange levensduur en kan tot 4000 liter verwerken, het actieve koolstof- en ionenuitwisselfilter 100 liter water, mits op de juiste manier gebruikt en onderhouden.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten