28 november 2023

Voor de toekomst van Nederland...

 ...en onze kinderen en kleinkinderen, zou dit de beste oplossing zijn. Pro-Europa (oorlogen, milieu - Europa was nog nooit zó hard nodig als nu!), verdraagzaam, sociaal. 

En een (krappe) meerderheid. Maar helaas: ik zie dit niet gebeuren. Zeker niet met Plasterk als verkenner en straks ook formateur (voorspel ik).

Marcia Luyten schrijft:
Zo ontrolt zich het Trump Playbook. Terwijl Wilders zich hult in een schapenvacht, gaan NSC, VVD en BBB mee in zijn spel. De inzet is sloop. Sloop van cultuur, publieke media, internationale betrokkenheid en klimaatbeleid. Hongarije en Polen lieten zien hoe snel zoiets kan gaan. 

En Maaike Bos: Zaterdag hadden Niels van der Laan en Jeroen Woe in Even tot hier (BNNVara) een sterk item rond de ijskast van de milde Wilders. In een debat had hij Omtzigt verzekerd dat hij de lastige PVV-standpunten gerust ‘tijdelijk in de ijskast zet’. De witte kast op beeld achter hen vulde zich rap met plastic bewaarbakjes vol beperkt houdbaar materiaal dat niet samen gaat met onze Grondwet of internationale verdragen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten