23 november 2021

Niks Zwarte Vrijdag... hoera voor Haglöfs

Geweldige actie, wat mij betreft. Ik ga Haglöfs dragen.
(Natuurlijk willen zij ook verkopen. Daarom ook deze actie. Maar toch is dit een stuk sympathieker. En beter voor de wereld.)

November 2021

Nu niet, volgend jaar niet, nooit niet

Haglöfs neemt al jaren stelling tegen overmatige consumptie inclusief de ecologische en sociale gevolgen daarvan. Op Black Friday, de meest beruchte winkeldag van het jaar, heeft Haglöfs altijd tegengesteld gehandeld. Door op die dag juist de prijzen te verhogen, de winst aan goede doelen te schenken en tweedehands producten te promoten in plaats van nieuwe.

Doel was altijd het vestigen van aandacht op het probleem van grootschalig korting geven om de verkoop te stimuleren. Dit jaar doet het merk niets rond Black Friday. Haglöfs zal op deze dag waar mogelijk alle activiteiten sluiten en trekt met medewerkers de natuur in. Haglöfs is klaar met het geven van ook maar enige aandacht aan de meest agressieve verkoopdag van het jaar.

Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken.

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten