24 juli 2021

Viva magazine 2021: het kwam toch nog goed...

Oplage: 180.000 exemplaren
Showooms   Vorig jaar maart zaten veel caravan- en camperdealers in zak en as. Alles ging dicht, er kwam geen mens meer in de showrooms. Dat gold voor alle dealerbedrijven, dus ook voor de tien die samen Viva kamperen(.nl) vormen.

Wachttijden   We weten intussen allemaal hoe het is gegaan. Kamperen werd de ideale eigen bubbel. De showrooms liepen vol, campers en caravans waren - en zijn - niet aan te slepen. Lange wachttijden voor de kopers van nieuwe recreatievoertuigen, lege occasionhallen.

Viva magazine   Jaarlijks verschijnt er een Viva magazine. Met veel aanbiedingen en als rode draad een vakantieland. In verband met COVID-19 - waar we dus vooral in '20 last van hebben ondervonden, tot aan de dag van vandaag - is besloten het Viva magazine te wijden aan (kampeer)bestemmingen dichtbij huis. België, Nederland en Luxemburg.

Eigen land   Om aan te geven dat je in eigen land het hele jaar door kunt kamperen maakte ik een foto-overzicht van mijn eigen kampeertrips in eigen land. De vormgever heeft er iets moois van gemaakt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten