28 september 2020

Heel mooi versus 'heel erg' ...

Je hebt 'mooi' en je hebt 'lelijk'. Dit heeft natuurlijk alles te maken met smaak, met cultuur, met de tijdgeest en nog met heel veel andere zaken. Wat ik bijvoorbeeld héél verschrikkelijk vind is mannen met een lange broek, schoenen en dan blote enkels. Robert Doornbos is zo'n man. Hij is geestig, adrem, het is gewoon een leuke vent. Maar die enkels... ik krijg de neiging de tv uit te zetten als ik dat zie. Mijn eetlust verdwijnt als sneeuw voor de zon en overal verschijnt uitslag op mijn huid. Vooral rond de enkels.

Daarentegen heb je ook 'mooi'. Zoals dit opgemaakte hoofd. Ik zag haar op de Fotofair op Landgoed Duynenwater in Eersel. Geen idee hoe ze er 'normaal' uitziet, maar deze blik is betoverend. Ze wilde best even poseren en toen lachte ze. "Nee, niet lachen: ernstig kijken." Prachtig! 

1 opmerking:

 1. Hallo, ik ben Theresa Williams. Na jaren in relatie te zijn geweest met Anderson, maakte hij het uit met mij, ik deed al het mogelijke om hem terug te halen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik smeekte hem alles, ik deed beloftes, maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriendin en zij stelde voor om liever contact op te nemen met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te halen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen andere keus dan het te proberen, ik mailde de spreukgever, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles binnen drie dagen in orde zal zijn, dat mijn ex binnen drie dagen bij me terug zal komen, hij sprak de spreuk uit en verrassend genoeg was het op de tweede dag rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde het telefoontje en hij zei alleen maar dat hij zoveel spijt had van alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe. Zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik een belofte gedaan dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, zo iemand zou helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en machtige spreukmaker die me met mijn eigen probleem heeft geholpen. Zijn e-mail: {drogunduspellcaster@gmail.com} je kunt hem een ​​e-mail sturen als je zijn hulp nodig hebt in je relatie of een andere zaak.
  1) Liefdes spreuken
  2) Verloren liefdespreuken
  3) Stop echtscheidingsspreuken
  4) Huwelijksspreuken
  5) Zwangerschapsspreuk
  6) Breakup spreuken
  7) Death betovering
  8.) U wilt op uw kantoor promotie krijgen
  9) Wil je geliefde tevreden stellen
  10) Loterij
  Neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt voor een duurzame oplossing
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  BeantwoordenVerwijderen