03 maart 2017

'Cursus' natuurfotografie in Zoom [speciale uitgave]

Het begin van de meteorologische lente luidt het mooiste fotoseizoen voor de natuurliefhebber in. Want de ontluikende natuur blijft een dankbaar en veelzijdig foto-onderwerp waar je alle kanten mee op kunt! De cursusgids Natuurfotografie van Zoom.nl stoomt je met maar liefst 22 inspirerende cursussen helemaal klaar om méér in je natuurfoto’s te leggen.
De cursusgids Natuurfotografie telt 124 pagina’s en kost € 9,95. Jij kunt hem nu nóg voordeliger in huis halen, door jouw exemplaar nu al te reserveren. Dan betaal je slechts € 7,95 (inclusief verzendkosten*), een korting van 2 euro! De gids wordt 17 maart bij je bezorgd.
Wat kun je verwachten? Leer in 10 stappen betere natuurfoto’s te maken. Krijg via de regels van het lijnenspel een betere compositie. Ga de diepte in met de cursussen over macro-, dieren-, natuur-, landschap-, vlinder-, vogelfotografie. Leer een eigen stijl te kiezen via de expertcursus en herken na onze cursus elk patroon in de natuur.

Deze cursusgids is prima leesstof voor elke enthousiaste fotograaf. Bestel ‘m vandaag nog en krijg 2 euro korting. Deze aanbieding is geldig t/m zondag 12 maart. Bestellen kan hier.
Alvast een kijkje in het blad nemen? Dat kan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten