29 maart 2017

Caravan op een paal...?

Caravan Extra is een caravandealer in Oirschot. En zelfs als caravans je niets interesseren is er een kans dat je dit bedrijf kent: het ligt namelijk zo goed als aan de A58 en de caravan op een paal zal maar weinigen ontgaan. Vandaag zag ik de blikvanger eens van de andere kant.

Maar nog veel leuker is het binnen. Prachtige caravans van drie gerenommeerde merken. En: het 'Nederlands hefdakcentrum': een hele bovenverdieping vol met deze caravan-schatjes van Hymer (Eriba).
In alle maten en soorten staan ze daar opgesteld. Ze zijn zó vreselijk leuk - en door hun lage gewicht en geringe omvang gemakkelijk te trekken door heel veel gewone personenwagens.

Aanpassingen
Het fotograferen in deze hal vergde wat extra aanpassingen: statief, overbelichten en het contrast wat terugbrengen in Lightroom. Wat mij betreft ziet het er zo acceptabel uit.

Speciale hefdakdagen
Op 7 en 8 april vinden bij Caravan Extra in Oirschot de Eriba Touring Dagen plaats*. Een mooie gelegenheid om deze bijzondere caravans eens te bekijken. Ik zou er zo 'verliefd' op kunnen worden...

*Zij noemen het zelf de Eriba Touring Days. Maar zoveel Engelse klanten verwacht ik niet...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten