09 mei 2023

Deelnemers NKC-fotoworkshop positief

Kijken   Voor NKC-leden (kampeerauto's) organiseerden we onlangs - met vier mensen - een evenement met de weinig flatteuze, en niet door mij bedachte titel 'Kiekjes vanuit de camper'. ('Kieken uit de camper' had ik liever gezien.) Locatie: de prachtige camperplaats Blij Venneke in Duizel, bij Eersel (Noord-Brabant).

EnquĂȘte   Na afloop van deze vier dagen krijgen de deelnemers - er waren 17 campers - de vraag wat ze van het evenement vonden. Zij kunnen hun bevindingen anoniem inleveren. Wij kregen uiteindelijk een dikke 9 voor inhoud en organisatie: een beoordeling waar we natuurlijk erg blij mee zijn. Een paar op- en aanmerkingen van de deelnemers hieronder.

Arjan Fokker, eigenaar Blij Venneke
Er zijn geen aanpassingen nodig in het programma, de deelnemers moeten wel goed beseffen dat alles afhankelijk is van het weer. Hier werd door Willem echter heel goed op ingespeeld en werden sommige items verschoven in de tijd.

Echt een perfecte locatie met heel veel foto mogelijkheden.

Heel erg goed verzorgd zelfs! Ruim voldoende en wat extra bij koffie en drankje. Koffie en thee stonden altijd klaar. Top!

De kunst bleek een
dankbaar foto-motief 
Het was een hele leuke, ongedwongen sfeer en dat kwam mede door de hartelijke ontvangst van de mensen van de organisatie. Complimenten nogmaals voor hen.

Alle begeleiders prima. Vriendelijk en behulpzaam. Willem een zeer enthousiaste fotograaf die onvermoeibaar bereid was uitleg te geven. Ook de gastdocent had een goed verhaal was heel prettig en bereid te helpen en extra uitleg te geven. Ook over de smartphone.

Willem Laros boeit zowel beginners als gevorderden.

Enthousiaste en zeer deskundige informatie op een leuke en humoristische manier gebracht.

Als het aan mij ligt volgend jaar weer - en op dezelfde plek. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten