19 oktober 2018

Nieuwe productiehal voor LMC caravans


Op vrijdag 19 oktober jl. is in Sassenberg een nieuwe fabriekshal in gebruik genomen voor de productie van uiteindelijk 15.000 caravans per jaar. In maart 2017 ging de eerste spade de grond in, al vanaf augustus 2018 is de hal grotendeels in gebruik. Viva kamperen was aanwezig bij de officiële opening.

Met deze hal bouwde het Erwin Hymer concern één van de modernste caravanfabrieken in de wereld. Er zijn twee productiestraten die tot zestig caravans per dag kunnen afleveren. Waar mogelijk zijn nieuwe technologieën toegepast. Een magazijn met kleine onderdelen is volledig geautomatiseerd.
Natuurlijk is er ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid. De verwarming gebeurt met hout, de verlichting is volledig LED. Daarmee wordt heel veel CO2-uitstoot voorkomen en wordt 300.000 liter olie bespaard.

Voor de 700 medewerkers in de fabriek is een prachtige kantine gebouwd die de naam Knospe kreeg. Een ‘historische’ naam: in de jaren vijftig voerde LMC een caravan met de naam Knospe en deze staat dan ook in het restaurant opgesteld.

1 opmerking:

  1. I am usually to running a blog and i actually respect your content. The article has really peaks my interest. I'm going to bookmark your website and hold checking for brand new information. online gambling

    BeantwoordenVerwijderen