08 september 2018

Dordrecht Open: een machtig mooie showBeleef het - NOG TOT EN MET MORGEN - complete caravanprogramma van Adria, Hobby en Fendt en de kampeerauto’s van Hobby, Sun Living en Adria. Een betere plek om uw keuze te maken dan Dordrecht Open is er niet. Nou ja, Düsseldorf (al achter de rug) misschien. Stuttgart in januari volgend jaar. Of de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in oktober.Maar vast staat: in Dordrecht kun je ontspannen rondkijken... 


 
PRIMEURS
U ziet als eerste de primeurs van deze merken. Iedere noviteit wordt getoond. Bijna alle mogelijke indelingen en modellen staan blinkend gepoetst op uw kritische blik te wachten. Een beter overzicht en een betere indruk van de totaalprogramma’s krijgt u nergens zo goed als tijdens Dordrecht Open. Vele duizenden bezoekers beamen dat elk jaar weer.

BELEEF HET MEE
Kamperen is een feest, Dordrecht Open is dat ook. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u, op uw gemak, want entree en parkeren zijn gratis, rondstruinen tussen al het moois dat Dordrecht Open u te bieden heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten