Fotocursussen en workshops

Voor beginners en gevorderden verzorg ik uiteenlopende fotocursussen en -workshops. Hier het programma tot nu toe bekend. Klik op het evenement van je interesse voor meer informatie.

SNP Fotoworkshops Tiengemeten
In 2019 geef ik weer twee fotoworkshops op het natuureiland Tiengemeten, in opdracht van de SNP. De eerste is intussen achter de rug, de tweede vindt plaats op za 5 oktober 2019.
We gaan die dag met de deelnemers wandelen op het eiland. Bij aanvang en verder de hele dag geef ik fotografie-aanwijzingen. De deelnemers kunnen verder alles vragen over hun camera, instellingen en hoe bepaalde zaken vast te leggen.
Meer informatie en aanmelden: bij de SNP.

Natuurfotografie wildpark Bayerische Wald
Van 9 - 13 februari 2020 gaan we - doorgaans in de sneeuw - fotograferen in het Bayerische Wald. Voor de lens komen wolven, beren, lynxen en andere dieren. In gevangenschap, maar met zo veel ruimte dat het niet zeker is dat we alle dieren ook zien. We fotograferen op twee locaties.
We verblijven in een pension (éénpersoonskamer, met ontbijt en lunchpakket) op loopafstand van één van de fotolocaties. Voor het diner bezoeken we een dichtbij gelegen restaurant.
Statief en ten minste 300 mm objectief zijn wel vereisten voor een goed resultaat.
Overdag fotograferen, 's avonds foto's bespreken.
Kosten: € 295,- Inclusief 4 overnachtingen met ontbijt en lunchpakket, vervoer vanuit en naar Bergen op Zoom, vervoer ter plaatse. Diner en persoonlijke uitgaven voor eigen rekening
Aanmelden of meer informatie: info@willemlaros.nl / mo 0654 256611

Lightroom voor beginners
Data in overleg:
van 19:30u - 22u. Met pauze. Koffie/thee (voor eigen rekening)
Locatie: regio West-Brabant

Meenemen: laptop met Lightroom (geïnstalleerd of proefversie).
Maar: alleen kijken en aantekeningen maken kan ook.
Kosten: € 69,50
De cursus gaat door / kan worden gehouden bij ten minste vier deelnemers.

Fotocursus intensief | bedrijfsuitje

Datum of data in overlegGeen opmerkingen:

Een reactie posten