09 april 2018

Zomer op Tiengemeten

Op zondag 8 april met een groep van twintig fotografie- en wandelliefhebbers een dag doorgebracht op Tiengemeten. Onder zomerse omstandigheden! We wandelen een rondje rond het oostelijke deel van het natuureiland, met een smakelijke lunch in De Herberg.

Er was weer veel te zien op het eiland. Schotse hooglanders natuurlijk, die het zo te zien ook warm hadden. Veel vogels: ganzen, tureluurs, kieviten, kuifeenden, smienten, een enkele buizerd, leeuweriken, rietzangers... En: een troepje reeën! Ik kreeg nog de mededeling over een koppeltje geoorde futen, maar hun verblijfplaats was toch net even te ver uit de route richting de pont.

De dag was georganiseerd door metjepartner.nl. Zoals het op de website staat: Activiteiten voor jou en je partner, georganiseerd door andere stellen. Of ervaar eens hoe leuk het is om zelf activiteiten voor andere stellen te organiseren!


Tien stellen namen deel aan deze activiteit. De fotografen onder hen plaatsen hun mooiste foto's op een digitaal foto-album, waarna ik de foto's van commentaar en tips voorzie.

Uit de eerste reacties blijkt dat de deelnemers het bijzonder naar hun zin hadden. Lees maar:

  • Het was zeer geslaagd! Veel geleerd van gids / vogelaar / fotograaf Willem. Veel foto’s gemaakt... ook een paar mooie ;-) 
  • Kennis gemaakt met gezellige mensen, gewandeld, gekletst en veel gelachen :-) Dankjewel voor het organiseren René en Danny; wij hebben een topdag gehad! 
  • "We hebben een geweldige dag gehad, leuke nieuwe mensen ontmoet. Danny en René, super idee en goed georganiseerd! En Willem was de kers op de taart.
  • "Nou luitjes, deze dag kan als geslaagd de boeken in.. Het was onze eerste activiteit, maar is zeker voor herhaling vatbaar. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en Willem voor je wijze lessen. We kijken uit naar de foto's van een ieder..
    Groetjes Ed en Yvon 
  • Hele gezellige zonnige dag gehad! Bedankt allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten